divendres, 18 de desembre del 2015

La carta als reis!!



Aquest matí hem fet una activitat que ens ha fet a tots molta i molta il·lusió: la carta als reis d’Orient!!
Les mestres ens han portat un munt de catàlegs de joguines. Cadascú de nosaltres ha agafat un, i ens l’hem mirat molt atentament per tal d’escollir aquelles joguines que ens agraden més i que volem demanar que ens portin els reis... Després, hem retallat i enganxat les fotos de les joguines que hem triat, a la carta que teníem preparada per enviar a Melcior, Gaspar i Baltasar... Què guai!!






Voleu saber què hem escollit?


En David ha estat el més prudent. Només ha escollit dues coses: una bateria de la Peppa Pig i el nino de la Dora “Sueños luminosos”. 
Al Víctor li han agradat unes carteres del Barça, un cavallet balancí i una taula interactiva musical.


La Denise ha volgut una casa per jugar amb ninos, un carretó de metge, i un òs.
L’Alex ha deixat clar que el que més li agraden són les joguines del Pocoyó en diferents versions.
L’Asier ha escollit un cotxe elèctric, un nino del Mickey Mouse, un altre del Pluto, i una casa de la Peppa Pig.


A la Loli li agraden les tasques domèstiques i vol una galleda amb motxo i una cuina ben moderna. També vol una moto, una disfressa de bomber, i unes nines bebè.
El Víctor ha escollit una Peppa Pig dolços somnis, un bebè amb banyera, una cadireta per passejar-lo, una cuina per jugar, i unes princeses Disney. 





A la tarda, hem baixat a la bústia que hi ha prop de l’escola i hem enviat les nostres cartes. Ha estat molt emocionant i divertit... No sabem si els reis faran cas d’aquestes cartes, perquè segur que rebran altres des de casa nostra, però entre unes i altres, segur que ens porten molts regals bonics (sempre que ens portem bé, es clar...)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada