dimecres, 20 de gener del 2016

Comencem la Setmana de la Pau !!!



Hola famílies, ja estem aquí de nou per explicar-vos les novetats d’aquest trimestre!!
Avui dimecres 20 de gener hem celebrat la inauguració de la Setmana de la Pau d’aquest curs. Tindrà una duració de 10 dies, i farem la cloenda l’1 de febrer. Com alguns de vosaltres ja sabeu, durant aquests dies ens “agermanem” diferents classes de l’escola (classes d’alumnes “grans” i classes d’alumnes més petits fan juntes diferents activitats relacionades amb els valors de la Pau. Són el que nosaltres anomenem les “classes amigues”). Sempre esperem aquest moment del curs amb il·lusió, perquè ens agrada molt fer coses interessants i divertides amb la nostra classe amiga. 

Aquest matí hem fet la inauguració a la sala d’actes. Ens hem reunit tota l’escola, hem cantat i ballat la cançó del “Swing de la Pau”, i hem sabut quines parelles de classes amigues serem aquest curs. A més a més, cada parella treballarà una paraula diferent relacionada amb els valors de la Pau... La nostra classe amiga serà la classe TARONJA!!!! I la paraula que ens ha tocat és ALEGRIA. Estem molt contents!!




En Víctor ha estat el representant de la nostra classe per anar a recollir el nostre colom



I aquí estem les dues classes juntes. Els companys de la classe Taronja són genials... segur que ens ho passarem molt bé junts. Ja us anirem explicant...





                             

2 comentaris: