dimarts, 15 de març del 2016

Al Museu de la Xocolata!!!



Avui hem fet una sortida de la que hem gaudit molt!! Juntament amb la classe Blava, hem anat al museu de la Xocolata, a fer una activitat que es diu “Artistes de la xocolata".
Com que hem arribat molt bé d’hora, ens ha donat temps de fer la visita al museu abans de fer l’activitat. És molt xulo!! Hi ha moltes escultures de xocolata amb diferents temàtiques i mides, són molt boniques... També hi ha aparells antics que es feien servir per a l'elaboració de la xocolata... són ben curiosos... Tot el museu està impregnat d'una olor, que se’ns feia la boca aigua!!
Després de la visita (que ens ha agradat molt), ens hem esperat una estoneta al pati fins que ens han vingut a buscar i ens han portat a la sala on havíem de fer l’activitat. Ens han fet una breu explicació sobre el cacau i les seves formes, i a continuació hem fet dues activitats:
·         Amb la primera cadascú  ha omplert un motlle amb xocolata líquida que sortia sense parar d’una màquina... Hem pogut tocar aquesta xocolata tèbia i llepar-nos els dits. Què bona!!. Desprès han posat els motlles al congelador perquè es posés sòlid, i cadascú de nosaltres s’ha portat la seva a casa!!
·       La segona activitat ha consistit en dibuixar amb xocolata, fent servir un cucurutxo de paper... Això també ha estat molt divertit... i hem de dir que ens hem posat les botes llepant i menjant la xocolata!!

Què be que ens ho hem passat!!

A l’hora de dinar, ens hem menjat els entrepans al pati del mateix museu, i com que ens ha començat a ploure, ens han habilitat una sala perquè no ens mulléssim. Gràcies!!



















2 comentaris: