diumenge, 17 d’abril del 2016

Ja estem a portes de la Setmana Cultural!!




Demà dilluns 18 farem el tret de sortida de la Setmana Cultural d’aquest curs. Com sempre, aquesta serà una setmana diferent, plena d’activitats engrescadores i motivadores. El tema  d’aquest curs a nosaltres ens va de primera, doncs estem treballant els oficis, i ens ajudarà a reforçar els oficis de cuiner i venedor. Què bé!! Segur que ens ho passarem genial!! 

Us passem l’horari d’aquesta setmana, perquè veieu quines activitats tan xules tenim previstes...





DILLUNS: Al matí farem la festa d’inauguració, i a cada classe ens entregaran una capsa on tindrem la recepta i els ingredients dels plats que cuinarem. A la tarda es farà una exhibició de balls peruans...

DIMARTS: Nosaltres ja ens posem en marxa, i dediquem el matí a començar l’elaboració dels nostres croissants francesos. A la tarda hem quedat amb la classe amiga per fer un berenar conjunt i compartir el que ha fet cada classe

DIMECRES: El grup de piscina de dimecres farà l’activitat habitual, i la resta continuem amb la nostra preparació. A la tarda vindrà la mare de l’Àlex i farem un taller de cuina per llepar-nos els dits: pizza!!!

DIJOUS: Al matí vindran la mare i la germana del Víctor, amb les quals farem un taller de cuina de galetes amb fondant (ummmmh...). A la tarda, sessió de cinema amb Ratatouille.

DIVENDRES: Fira al pati amb paradetes, on cada classe podrà vendre els productes de cuina que ha preparat, o manualitats diverses. Esteu tots convidats a venir a veure’ns i comprar tot allò que us vingui de gust. Us passarem l’horari de torns de la nostra parada perquè sapigueu en quin moment estarà el vostre fill/a fent de “firaire”. (La piscina de divendres queda anul·lada). A la tarda farem la festa de clausura i direm adéu i fins el proper curs a aquesta Setmana tan especial!!

Menjador: Les cuineres de l’escola també participen de la nostra setmana de Cuines del Món, i ens oferiran diferents menús. Dilluns serà menú espanyol, dimarts menú català, el dijous menjar xinés (ens disfressarem de xinesos i menjarem amb palets xinesos!!!!!), i divendres menjar internacional. 

Quina setmana més divertida ens espera!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada