dimarts, 19 d’abril del 2016

Primer dia de cuina... comencem a fer croissants!!



Avui al matí ens hem estrenat amb  la primera tanda de croissants... Que bé que ens han quedat!!! Estem súper contents!! La veritat és que resulten molt fàcils de fer (ja veureu la recepta més avall). Ens han sortit com els de les pastisseries, i a més a més: B O N Í S S I M S ! !

Però anem per parts, primer us volem ensenyar la decoració que hem fet aquests dies passats per ambientar l’entrada de la classe i la nostra parada de la fira de divendres. Hem pintat les lletres de la Boulangerie (fleca, en francès) amb els colors de la bandera francesa. També una bonica pissarra amb la nostra oferta de ventes (chocolat et croissants), i un petit mural amb la Tour Eiffel com a emblema del nostre país “culinari”.
Ho voleu veure?



Tornant amb la nostra jornada de croissanterie, us hem de dir que hem gaudit molt amb la seva elaboració. Avui hem fet dos variants: dolços farcits amb crema de cacau, i salats farcits de mini frankfurt. Demà farem més per la fira de divendres, i ens estrenarem amb els de xocolata blanca i els de pernil i formatge, que segur que ens quedaran tan bons com els d’avui...








A la tarda hem anat a la classe Taronja (la nostra classe amiga) per compartir el que havíem fet al matí, i entre tots hem fet una bona festa i un millor berenar. Als nostres amics els hi han encantat els croissants, ens han felicitat i han dit que estaven boníssims. No ha quedat ni u!! 



2 comentaris: