diumenge, 19 de juny del 2016

I ara: Segon dia de colònies!!



Divendres ens vam despertar molt contents i amb moltes ganes de fer-nos abraçades. Si es que a la classe Rosa som molt afectuosos... Bon dia noiets!!





Mentre esperàvem que ens preparéssim l’esmorzar vam fer entrar d’amagades a la Curry, una de les gossetes de la casa... Que bufona que és!!



Vam fer un bon esmorzar per agafar forces...



Després d’una estona d’esbarjo, ens vam preparar la primera activitat del matí, un taller amb matalassos i música, on vam estar ballant molt animats, seguint les coreografies de la Vanessa i la Núria (i també de la Loli, que de ballar, en sap força...)



A continuació va arribar el nostre torn de la teràpia amb gossos, i vam conèixer a la Muxu, una gosseta molt simpàtica, que ens va encantar a tots. La vam poder tenir a sobre nostre, per poder saludar-la, acaronar-la i abraçar-la, i li vam donar de menjar a la mà. També vam fer un joc amb un dau, per aprendre els trucs d’obediència que ella sap fer (segons a quina cara caigués el dau, sortia la foto per ensenyar-la a donar la pota, seure, girar, posar-se a dos potes...). Desprès li donàvem el seu premi, perquè és molt obedient!. També la vam raspallar a consciència (és molt peluda la Muxu!)







I a continuació, a dinar!! Macarrons i pollastre, mmmmhh


Com ja sabem tots, la tornada a casa va ser una mica complicada (per dir-lo d’alguna manera), però finalment ens vam posar en marxa, i amb el cansament que ja teníem acumulat, alguns de nosaltres vam aprofitar per fer una petita becaineta a l’autocar...


I aquí ja s’acaba la nostra estada de colònies a l’Auró... Ens ho hem passat d’allò més bé, i ha estat una experiència que ens ha encantat a tots!! 
A on anirem el proper curs??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada