dimarts, 14 de juny del 2016

Sortida al Caixafòrum: “Una festa a la cuina”



Avui hem anat la classe Blava i la classe Rosa al Caixafòrum, a fer una activitat molt xula, que combina el món culinari amb el món musical; es diu “Una festa la cuina”. Un cop hem arribat, ens han portat a una sala, i ens hem assegut en uns coixins al terra, on hem estat ben atents a tot el que passava...
L’encarregat de l’activitat ens ha explicat una història que comença així:  “Un amic em va explicar que, quan l'altre dia al matí va anar a buscar el pot per escalfar la llet, es va trobar dins l'armari un minipastís d'aniversari amb les espelmes enceses i tot. D'on va sortir?...” A partir d’aquí, l’hem hagut d’ajudar a investigar l’origen d’aquest misteri. Per fer-ho, hem posat una “banda sonora” a aquesta història, fent servir cassoles, coberts, palets xinesos, paelles, i tota mena d’instruments musicoculinaris ben diversos... Ha estat molt divertit!! Hem fet ritmes i músiques tots junts o per separat, atenent a les consignes que ens donaven, i hem conegut personatges que quan no hi ha ningú es reuneixen a la cuina de tant en tant per fer de les seves (formigues, aranyes, cucs, escarabats...). Al final hem resolt el misteri, i ens ho hem passat  genial!!







Després hem anat a buscar un parc per dinar i poder passar una estona jugant, i finalment ho hem trobat ... Ens encanten els gronxadors i els tobogans!!




Hem agafat el bus per tornar a l’escola, i quan hem arribat a la classe ens hem trobat un missatge de la nostra classe amiga, la classe Taronja, que ens deia que ens havia preparat una sorpresa i ens esperàvem a l’hort... Quan hem pujat, teníem un super berenar, que hem compartit tots junts per desitjar-nos bones vacances!! També hem jugat una estona amb uns aspersors d’aigua que ens han deixat ben fresquets. Moltes gràcies, classe amiga!!!!


2 comentaris: