dimarts, 20 de desembre del 2016

La carta als Reis...

La setmana passada vam fer cadascú de nosaltres una carta als Reis d’Orient, i vam posar en ella les fotos de les coses que més ens agradaven de les revistes de joguines que tenim a la classe.... Alguns hem demanat moltes coses, d’altres hem sigut més modestos i hem volgut posar poques coses... A veure si tenim sort, i com que som uns nens tan bons, ens deixen algun d’aquests regals!!

Aquestes són les nostres peticions als Reis:

·         ALBERTO: una màscara de l’Iron Man, un nino de l’Iron Man, un nino de Hulk, i un joc de trens elèctrics de la Renfe

·         ÀLEX: un Pocoyó Dolços somnis i un Pocoyó Lletres i nombres

·         ASIER: una escola de la Peppa Pig, un joc de fusta de la Peppa Pig, i un pàrquing

·         VÍCTOR BEL: una moto, una guitarra i un patinet

·      DAVID: un garatge, uns walkie talkies de la Patrulla Canina, un intercomunicador de la Ladybug, un avió teledirigit, un nino “sirena”, i una autocaravana de la Peppa Pig

·     MARC: una disfressa de Darth Vader, la tortuga Martina, un sac de dormir d’Star Wars, una nau espacial d’Star Wars, i un nino drac (FurReal Friends)

·         LEYRE: unes nines bebè, la perruqueria Nenuco, i un cotxet pels bebès

·         VÍCTOR BUYO: diversos pianos, una guitarra i un patinet





Però aquí no acaba la cosa, perquè avui a la tarda ha aparegut un Patge Reial a la classe, i com que ja teníem les cartes preparades des de la setmana passada, ens hem posat molt contents de poder posar-les al seu sac perquè se les pugui donar als Reis!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada