dilluns, 27 de març del 2017

Comença la SETMANA CULTURAL

Ja estem a les portes de la Setmana Cultural, que comença aquest dilluns. Aquest curs està dedicada al 125è aniversari de l’arribada de Madre Carmen i la fundació l’Obra del Nen Déu. Volem fer un recorregut històric dels esdeveniments més importants en el transcurs d’aquests 125 anys, i l’evolució que ha hagut fins arribar al moment actual... Serà una setmana intensa i molt especial per conèixer i aprofundir en la nostra història!!

Per començar, DILLUNS al matí farem la festa d’inauguració, on es donarà el tret de sortida a les activitats de la setmana, i cada parella de classes amigues sabrà quin serà el seu treball.

DIMARTS al matí tindrem un concert a l’escola. Vindrà la coneguda intèrpret i compositora de cançons infantils, Dàmaris Gelabert, a cantar-nos les seves cançons (ens les sabem gairebé totes), al pati de l’escola.

DIJOUS a la tarda farem la Festa del 125è aniversari de la fundació del Nen Déu! Una festa de la que  gaudirem i participarem tots aportant un present per compartir amb la resta de companys.

Per acabar la setmana, DIVENDRES a la tarda, el grup de teatre de l’escola, ens oferirà la representació de l’obra de teatre que porten tot el curs assajant...

Ens espera una Setmana Cultural molt divertida!!



           


PD: per qüestions d’horaris i activitats, la piscina de dimecres queda anul·lada 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada