dimarts, 14 de novembre del 2017

Treballem les matemàtiques!!!


Podríem pensar que les matemàtiques són una àrea d'aprenentatge aburrida, però no és així, i podeu observar com els nostres alumnes gaudeixen de les matemàtiques manipulant objectes, jugant i interaccionant amb els altres. És possible aprendre matemàtiques mentres juguem; hi han molts objectius darrera dels materials que ells desconeixen.

Utilitzem taps d'ampolles, rotllos del paper wc pinces, fustetes, pedres, fitxes, xapes,... Aquesta setmana els nostres alumnes han descobert els POLICUBOS. Són cossos geomètrics formats per cubs iguals encaixats o enganxats per les seves cares; és un material molt polivalent, que es fa servir des de educació infantil fins a secundària. 


policubos actividades


    Nosaltres estem treballant les seriacions lògiques i la introducció al concepte de quantitat. És molt       important treballar la noció de quantitat, molt més aviat que el coneixement dels nombres en sí             (1,2,3, ...).




     A continuació podeu veure com els alumnes de l'aula Rosa treballen les matemàtiques amb                  diferents materials.


                




              

 



               



               



               



            




Esperem que us hagin agradat les fotos, seguim aprenent i descobrint coses noves. 
Si teniu alguna pregunta o algun dubte, ja sabeu que podeu preguntar i participar al blog. Gràcies!
Fins molt aviat, a la pròxima us ensenyarem els nostres treballs de tardor... petonets!

Equip Rosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada