dilluns, 22 d’abril del 2019

La Setmana Cultural a l'escola: 1a part

La Setmana Cultural d'aquest curs va ser molt divertida i intensa, plena d'activitats, sortides, festes,... us farem cinc cèntims de com va anar. Durant una setmana, l'última del segon trimestre, la nostra escola es convertia en una gran Festa Major; els passadissos eren carrers, l'entrada era la plaça major, el pati també es va transformar en una gran plaça,... cada classe havia de construir el seu capgrós per tal de fer un passa carrers l'últim dia de la festa i mentres tant, vam fer sortides varies, balls al pati, activitats amb la classe amiga, la classe groga,... no vam parar! A continuació podreu veure algunes fotos!

Primerament vam tenir la inauguració, on l'alcaldessa de la nostra escola va sortir al balcó a donar per iniciada la gran festa, acompanyada del capgrós de l'escola: En Tatu.























Després de la inauguració, vam començar junt amb la classe amiga a crear el nostre capgrós.



























Després de realitzar el nostre capgrós, la Rosi, vam visitar al Centre de Barcelona, la casa dels entremessos, on tenen els millors capgrossos de Barcelona; vam poder fer una activitat i ho vam passar molt bé.

























Esperem que us hagi agradat!
Equip Rosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada