dimecres, 26 de juny del 2019

Acomiadem el curs!

El final de curs ha arribat i l'estiu ha començat... ja fa uns dies que ens vam acomiadar classe rosa. Són tantes les coses que he d'agraïr; treballar amb vosaltres és tot un privilegi, aprenem molt i gaudim moltíssim de vosaltres.

Aquest curs ha estat intens, ple de coses boniques, aprenentatges, ... dies bons i dies menys bons, així és la vida. Ens acomiadem, d'Asier, de Víctor i de David.

Asier, segueix amb el teu somriure, la teva alegría i taranna, mai t'oblidarem, ha estat un plaer estar al teu costat acompanyan-te durant aquests dos anys. T'hem vist evolucionar, aprendre, esforçar-te... agafa força, perquè ets valent i et superes cada dia; estem segurs que a la nova classe t'anirà molt i molt bé.



Víctor, sempre et recordarem,... amb les teves ganes i curiositat per tot, les teves abraçades, les ganes d'aprendre coses noves, t'hem vist aprendre, evolucionar i esforçar-te. També estem segurs que a la nova classe anirà tot molt bé i continuaràs aprenent molt. 



David, com oblidar el teu somriure, les teves ganes "de cotillear" tot, la teva complicitat, els riures espontanis, les ganes de participar,... et trobarem a faltar, fins i tot, la teva impulsivitat. Continua amb força i alegria a la nova classe.



Gràcies als tres per tot el que ens heu aportat, que és molt més del que nosaltres com a mestres hem pogut transmetre i ensenyar-vos. Us estimem molt i molt.

També, ens acomiadem aquest curs de Delia, educadora de la classe. Sempre alegre, bromista, treballadora, propera, respectuosa, comprensible, carinyosa,... i sobretot, bona companya i persona. Et trobarem molt a faltar!



I, per últim, gràcies a tot l'equip que forma la classe Rosa, educadors, especialistes, monitores de migdia, ... ja que sense vosaltres l'AULA ROSA no seria com és. GRÀCIES DE VERITAT!

A més, no vui oblidar-me de les famílies, gràcies pares per la vostra comprensió, per entendre les recomanacions que us fem, per l'esforç diàri que feu, i amb l'alegria i estima que sempre ens feu arribar. Gràcies pel detall que heu tingut a final de curs, un gran record per a tota la vida.


I, a vosaltres, Felipe, Leyre, Anna Lucía, Iñaki i Núria, ens tornem a veure al setembre per continuar compartint, aprenent i vivint. Gràcies, gràcies, gràcies,... hem repeteixo, però hem sento molt agraïda.

US ESTIMEM! BON ESTIU, FINS AL SETEMBRE!

EQUIP ROSA.

1 comentari:

  1. Delia gracias por tu cariño que as tenido con Felipe todos estes años que estuviste con el!Eres una gran profesional y gran persona segur que Felipe te hechara de menos. Os deseamos a todos vosotros profesionales de la clase Rosa unas Felices Vacaciones y a los noños que se van a otra clase que les vaya mol bé tot. Un besito a todos...familia de Felipe.

    ResponElimina