dilluns, 22 de juny del 2020

Molt bon estiu!!!

Sor Rosario vol acomiadar-vos a tots vosaltres, tant alumnes com a famílies, d´una manera especial i desitjar-vos molt bon estiu.


Molt bon estiu a tothom!!!

1 comentari:

  1. Bon Dia Madre Rose:


    Gracies primer de tot a tots i totes vossaltres pel vostra seguiment i pel vostra recolzament diari amb les prefossores i tutores corresponents.

    Han estat uns messos durs per a tots, pero repeteixo, amb el vostre esforc de coordinacio dactivitats i seguiment setmanal per skype ha estat per nossaltres importantissim i vital ens hem sentit molt recolzats i es de justicia reconeixer-ho. Trobarem molt a faltar aquest seguiment tan esmerat afectuos i fet amb tant de carinyo i escolta atenta de la Nuria que ha estat la preocupacio i interes principal.

    Gracias Hermana Roser por su video por sus palabras .

    No se mas nombres y lo hago extensivo a todos/as, pero concretamente gracias Maya repito te echaremoos mucho a faltar sobre todo tus........-bon dies, bon dies......-

    Quisiera aun deciros mas cosas que os mereceis. Inma y yo estamos muy contentos de que Nuria cuente con vosotros. Pasaremos el verano con las limitaciones obvias pero lo mejor que posamos y deseamos de todo corazon que todos vosotros lo paseis lo mejor que podais tambien.

    Un abrazo a todos repito a todos. y deseamos veros de nuevo en Septiembre .
    Gracias y gracias.

    ResponElimina