dijous, 11 de juny del 2015

Cròniques de les colònies... segona partEl dimarts es vam aixecar força d’hora, ens vam rentar i vestir ben guapos, i vam baixar a esmorzar a les 9h. Havia un munt de coses bones per escollir i vam esmorzar d’allò més bé. Com que tots sabíem que era l’aniversari del Víctor Bel, li vam cantar la cançó de l’aniversari i ell es va posar super content.
Teníem previst fer jocs d’aigua al matí, però el temps no acompanyava gaire, estava mig ennuvolat, i la classe Rosa va decidir fer dos grups-tallers per preparar l’aniversari del Víctor. Un grup li va preparar el pastís i l’altre li va fer una corona i una postal... Després dels tallers vam gaudir d’una estona fent joc lliure amb el material que havíem portat de l’escola, fins l’hora de dinar...  

Per dinar ens van posar canelons, pollastre al forn, i gelat (boníssim tot!!), i per acabar, el pastís del Víctor!!Després de tot això, ja només vam haver d’esperar que arribés l’autocar per tornar a l’escola.... i  CAP A CASA!!


 
I aquesta ha estat la nostra aventura de les colònies al Nen Déu..., que per ser les primeres, no han anat gens malament, oi?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada