divendres, 30 de juny del 2017

Últim dia i comiat

Com estan provant aquests primers dies de vacances?. Esperem que molt bé!! Pels que treballem a l'escola, avui ha estat el nostre últim dia de feina “oficial” per aquest curs...

Ja sabeu que de cara al proper curs es presenten molts canvis a la classe Rosa, nens que canvien de classe, altres nous que arribaran... Hi haurà també cares noves com a responsables de l'aula, noves tutores i referents. La Irene i la Núria marxem a engegar nous projectes amb altres grups... , amb pena però amb il·lusió també.

Àlex, Alberto, Marc, i Víctor Bel iniciaran una nova etapa en una classe diferent, on seran rebuts amb els braços oberts i tindran nous companys i mestres, amb els que gaudir de noves vivències, experiències i aprenentatges. Us desitgem moltíssima sort, i que recordeu amb carinyo el vostre pas per la classe Rosa durant aquests anys. Hem gaudit molt acompanyant-vos durant aquest temps, i hem après molt de vosaltres també. Sou tots genials!!

I els professionals que també iniciem nous camins, només dir-vos que ha estat un immens plaer compartir aquests quatre anys amb els alumnes que han passat per la classe Rosa, classe que vam iniciar amb moltíssima il·lusió el curs 2013 (com passa els temps!!). Han estat uns anys meravellosos, plens de bons records, riures, vivències, aprenentatges..., que mai oblidarem i que guardarem al nostre cor... Ha estat tot un honor ajudar a crèixer als vostres fills. Moltes gràcies per la vostra confiança i suport permanents!!

Que passeu un estiu fantàstic, i unes vacances plenes d'alegria i bons moments... Estem per l'escola, i ens seguirem veient. Una forta abraçada!!


Núria


1 comentari:

  1. Nuria, el plaer ha estat nostre. Us estem molt agraïts a tot l'equip de lo bé que heu tractat els nostres fills i els nens i nosaltres us trobarem a faltar. Ha estat una molt bona etapa. Fins sempre i molta sort en el futur!

    ResponElimina