dimarts, 5 de desembre del 2017

Primera sortida del curs: VISITEM EL PALAU DE LA MÚSICA!!!

Avui 5 de Desembre, hem fet la nostra primera sortida del curs, ha estat un dia doblement especial. Primer de tot perqué hem anat al Petit Palau a veure: En Jan Titella, una obra de teatre que previament hem estat treballant a l'aula i encara continuarem treballant després de veure l'obra. A més, a final del teatre ens han donat per a cada alumne el conte i el cd amb les cançons de l'obra, será genial poder-lo escoltar a casa a més de a l'escola. Estem tant contents!!!

Al Jan Titella li agrada molt la música, sobretot tocar la flauta i es fa amic d'un grill; junts passen per moltes aventures, a la ciutat, al mar, al bosc,... i es van trobant a diferents nous amics, amb la gavina, el cargol,... Podreu ajudar als pares a saber més sobre el Jan titella, li heu de demanar que us llegeixin el conte, serà una estona molt agradable i divertida. Us deixem la historia perquè pugueu contarla, junt amb el cd.

CONTE D'EN JAN TITELLA

Un soroll despertan a en Jan Titella, és el grill que s'ha perdut. Ha caigut en un cistell de bolets i ha anat a parar a la ciutat. Llavors li demana ajuda a en Jan per poder tornar a casa seva: el bosc.



En Jan i el grill miren per la finestra i escolten els sorolls de la ciutat, on veuen un gat. Però el grill s'espanta i vol tornar al bosc rápidament.


En Jan vol ajudar-lo i agafa la seva bicicleta. Passen a prop del mar, es troben una gavina i escolten les onades i la tranquil·litat del mar...


Continuen el camí i una tempesta els obliga a aixoplugar-se; els hi espanten els trons i la pluja i de sobte apareix un cargol!


Finalment arriben al bosc, i el grill és moooolt feliç i li dona les gràcies al seu amic Jan per tot el que li ha ajudat. A partir d'aquell dia, van ser molt amics.


Molt cansat, en Jan Titella torna a casa, però abans de dormir-se agafa la seva flauta i comença a tocar totes les cançons noves que ha aprés.



I conte contat, conte acabat. Esperem que us hagi agradat, en Jan Titella aviat us vindrà a visitar; de moment el deixem dormir.

...


Per cert, hi havien dues coses especials avui, una ja la hem explicat, i l'altra... 

Avui ha estat l'aniversari del nostre company FELIPE!!!! Moltes felicitats!!!!! ho hem celebrat a la tarda i hem fet una festa!!!!

Ja heu vist que hem passat molt bon dia, a continuació podeu veure algunes fotos, esperem que us agradin.






Abans de començar l'obra






Inici de l'obra






  Final de l'obra del Jan Titella


Sortint del Palau de la Música


De camí a l'escola dins del metro.







Una abraçada ben forta, que tingueu molt bon pont; ens veiem el próxim dilluns 11 de desembre.

Equip Rosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada