dilluns, 19 de març del 2018

Setmana Cultural: Les Olímpiades del Nen Déu

Avui dilluns dia 19 de Març iniciem la Setmana Cultural de l'escola, i a més, també celebrem el dia del PARE!!! Tot i que no només el dia del pare, sinó també celebrem el dia d'aquelles MARES que fan doble rol, doble paciència, doble saber estar, doble estima, doble.... de moltes coses, felicitats a vosaltres també, pares i mares!

Esperem que us hagi agradat el regalito que han fet els vostres fills a l'escola, va ser molt divertit fer les fotos! Avui hem acabat de posar gomets i deixar-ho enllestit. Ha estat fet amb molta estima.


També avui, hem portat a terme la inauguració de la Setmana cultural, aquest any gaudirem de unes Olímpiades al Nen Déu; hem baixat tots al pati junt amb la resta dels companys de l'escola i ens han explicat de que anava aquest any la Setmana Cultural, a més ens han regalat una samarreta amb el logotip guanyador. A final de setmana se les podrán portar a casa, ja veure-ho, són molt boniques.

Durant la setmana, la classe rosa treballará esports de pilota, a mitja setmana podreu veure més cosetes al blog. Avui us deixem amb una introducció. Estem preparats per passar-ho molt bé!!!


Andrew, ha estat triat el nostre representant i portador de l'antorxa de les Olímpiades, ho ha fet genial! Cada classe porta la samarreta del color de la seva aula, aquí podeu veure un representant de cada classe.


Aquesta tarda hem estat elaborant la nostra bandera!



La classe rosa amb la mascota de les Olímpiades!
La classe rosa mola! 

Esperem que us hagi agradat, ben aviat molt més! Gràcies!

Equip Rosa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada