dimecres, 17 d’octubre del 2018

Què estem treballant?

L'aula Rosa continúa treballant molt a l'aula, i ho passem molt bé... la tardor ha arribat i ja hem començat a treballar aspectes propis d'aquesta estació tan bonica on canvia el temps, els colors dels arbres, els fruits, ... i queda poc per celebrar la Castanyada.

Podeu veure diferents activitats que hem fet aquests dies, i el taller de la tardor que hem començat avui, per posar nom als fruits de la tardor i tastar-los mentres compartim amb els companys. A més, hem de donar les gràcies als pares perquè ens han facilitat les castanyes, les magranes, el raïm, etc. Gràcies per la vostra col·laboració.



Treballem conceptes matemàtics: alt/baix, molts/pocs, patrons, relacionar, iguals, aparellar, colors, comptatge.

















Aquí podeu observar com portem a terme algunes de les sessions de psicomotricitat, realitzem circuits, seguim consignes, baixem, pujem, saltem amb peus junts, ens arrosseguem, ... i ens divertim.















Per últim, podeu veure l'inici del taller de la tardor: treballem el vocabulari, l'associació paraula-imatge-fruita, la part més sensorial (toquem, olorem, tastem,...) i sobretot, compartir i passar-ho bé, fonamental per poder aprendre.

















Fins ben aviat, una abraçada,

Equip Rosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada