dimarts, 28 de març del 2017

Primers dies de la Setmana Cultural. Crònica del dilluns i del dimarts

 Ahir dilluns al matí vam fer la festa d’inauguració de la Setmana Cultural d’enguany, que ja sabeu que està dedicada al 125è aniversari de l’Obra del Nen Deu, i la seva història i evolució.
La festa va ser al pati. Ens vam reunir totes les classes, i ens van explicar una mica de la Història del Nen Déu des dels seus orígens.  A mesura que s’explicava la història, ens anaven entregant a cada parella de classes amigues una capsa, la qual contenia un parell d’objectes referents al treball que es farà durant aquests dies. Cada parella de classes amigues haurà de recrear amb fotografies un moment històric important, intentant ser el més fidels possible. Amb aquestes fotografies es farà posteriorment un vídeo, que tots podreu veure. Dins de la nostra capsa (PFI i classe Rosa) hi havia una pistola i una barretina... Per què? Perquè ens toca representar l’època de la GUERRA CIVIL, un moment en que l’Hospital del Nen Déu va haver de tancar les portes i abandonar el servei, doncs és ocupat per la CNT i la FAI, que el converteixen en oficines i magatzem, desprès d’expulsar els metges i malalts.

Ufff, sembla difícil. A veure com ens sortirà!!!








CONCERT DE LA DÀMARIS GELABERT

I  avui dimarts al matí hem gaudit del concert de la Dàmaris Gelabert. Ha estat fantàstic!! Hem cantat,  ballat, i rigut moltíssim. Ens ho hem passat genial!! Moltes de les seves cançons les tenim molt conegudes, doncs les escoltem molt a l’escola... Fins i tot, alguns nens de la classe hem participat a dalt de l’escenari, col·laborant en una de les cançons!!!









              


              

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada