divendres, 31 de març del 2017

Dijous de Setmana Cultural: cuina al matí i gran festa d’aniversari a la tarda!!

Avui, 30 de març és l’aniversari del Nen Déu!! Fem 125 anys!!!!
Una de les activitats que havia de fer cada classe al llarg d’aquests dies era la preparació d’algun dolç per compartir a la súper- festa que hem celebrat a la tarda...
Nosaltres hem dedicat una estona aquest matí a fer el nostre pastís. És un dolç molt senzill de fer, que no necessita forn. La recepta és de l’àvia de la Irene, així que l’hem batejat com el “pastís de la iaia Sònia”. Només es necessiten quatre ingredients:
-                       -  Pinya en rodanxes
-                       -  Magdalenes
-                       - Preparat per fer flam
-                       -   Llet
Passos: 
        -  Preparar caramel líquid amb sucre i aigua (a nosaltres se’ns va oblidar i vam fer-ho després, per això veureu que a les fotos hi ha un traspàs de motlle)
-  Posar una capa fina de caramel al recipient. A continuació les rodanxes de pinya.
-  Dins de cada forat de les pinyes es posa una magdalena cap avall. Un cop fet això, es van omplint els espais buits amb més magdalenes, senceres o partides, segons els forats que ens quedin.
-  Un cop tenim les magdalenes, s’aboca el flam que hem preparat just abans (amb la llet i el preparat de flam).
-  El posem a la nevera unes horetes  perquè es refredi i el flam agafi consistència.
-  Es desemmotlla donant-li la volta, i llest per menjar...

Ha quedat boníssim!!!!!

















I LA FESTA D’ANIVERSARI !!!!!!

A la tarda hem baixat tota l’escola a la festa d’aniversari i cloenda de la Setmana Cultural. Al pati hi havia una caixa molt gran amb un llaç de regal, però ningú sabia que hi havia dins... Hem sortit un representant de cada classe per resoldre el misteri (de la nostra classe ha sortit el Marc). En obrir la caixa ens HA PLOGUT UN MUNT DE CONFETI I HAN SORTIT MOLTS GLOBUS DE COLORS, D’ENTRE ELS QUALS HI HAVIA L’1, EL 2, I EL 5... 125 anys!!!
MOLTES FELICITATS A MADRE CARMEN, A LES GERMANES FRANCISCANES DELS SAGRATS CORS,  A L’OBRA DEL NEN DÉU, I A TOTS ELS QUE FORMEM PART DE LA MATEIXA!!!






Desprès de la sorpresa, hem pogut tastar i berenar les coses bones que han preparat totes les classes. Vaja taula assortida que ens hem trobat!! Ja ho veureu a les fotos, hi havia de tot!! Hem berenat molt a gust, i a continuació, una bona estona de jocs, música i ball. Ha estat una gran festa!!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada