diumenge, 2 d’abril del 2017

Ohhhh, la Paula ha acabat les pràctiques... (Però la seguirem tenint com a voluntària!!)

Aquest passat divendres va ser l'últim dia de pràctiques de la Paula a la classe Rosa. Ha estat amb nosaltres tots els matins des de l'octubre, i la trobarem molt a faltar!! La bona notícia és que a partir del tercer trimestre vindrà de voluntària dos matins a la setmana, i continuarà estant amb nosaltres!!

Dimecres vam fer una festeta de comiat. La Paula va portar esmorzar per tothom, i uns regals que ens van fer molta il·lusió: una bosseta de xuxes i un mòbil amb les nostres fotos!!  Moltes gràcies Paula!!


Nosaltres, divendres, que era el seu últim dia, li vam regalar un àlbum de fotos perquè recordi el seu pas per la classe Rosa. Una de les fotos tenia un joc incorporat: un rasca i guanya com el que vam fer pel regal del dia del pare.... Les nostres cares estaven tapades, i la Paula havia d'endevinar qui era cadascú abans de rascar....  Ens ha encertat a tots!!!





Moltíssimes gràcies Paula, per la teva paciència, afecte i predisposició. Ens has ajudat a créixer durant aquests mesos, i esperem que tu hagis aprés molt també amb nosaltres!!. T'estimem molt!!!  

1 comentari: