dissabte, 23 d’abril del 2016

Divendres de fira al pati, i clausura de la Setmana Cultural (oh, quina pena!!)



Finalment ha arribat el dia de la fira al pati de l’escola... Totes les classes hem baixat a exposar i vendre els nostres productes. Hi havia moltes manualitats, però també moltes coses per menjar, doncs no per res la Setmana Cultural ha estat dedicada a la diversitat gastronòmica. Nosaltres hem posat la nostra boulangerie, amb els croissants, bombons i galetes... S’ha venut gairebé tot en un pis pas (només ens han quedat quatre galetes, que han acabat a casa nostra a la tarda, repartides amb la resta de galetes que havíem reservat per emportar a casa). 

Hem tingut la sorpresa de que la Violeta ha vingut a veure’ns i això ens ha posat molt contents. Els dos primers torns han estat els més afortunats a l’hora de vendre, perquè hi havia molta gent que ens comprava coses. El David se’ns ha revelat com un gran firaire, fins i tot en un moment donat s’ha fet càrrec de la parada del costat...

Ens heu vingut a veure molts avis i àvies, i també les mares que heu pogut venir. Això per nosaltres és un gran regal. Moltíssimes GRÀCIES a tots!!





A la tarda hem fet la festa de clausura...  Hem tornat a veure als cuiners Escalivada i Llagostí, que han acomiadat la Setmana molt contents perquè hem fet tots una gran feina.
Els companys de la classe Groga ens han fet una demostració ballant tango, que han après aquesta setmana perquè el seu país era Argentina.
I desprès han aparegut l’Àfrica i el Javier, que ens han fet una exhibició de ball ben diferent: hip-hop. Caram, com es movien!! I com l’altra vegada, hem ballat també amb ells i com ells. Què divertit!!
I per acabar, com sempre... el berenar corresponent!!







Doncs bé, ja s’ha acabat la Setmana Cultural... Ha estat molt intensa i molt divertida, i hem après moltes coses noves. El que més ens ha agradat a tots han estat els moments en que heu compartit activitats amb nosaltres, fent els tallers de cuina, i també la fira d'avui amb les vostres visites. Han estat experiències que esperàvem amb molta il·lusió i de les que hem gaudit molt!!

Però tot lo bo s’acaba, i ara haurem d’esperar la setmana cultural del proper curs, que segur que també serà fantàstica...

Us tornem a donar les gràcies a totes les famílies que heu vingut a cuinar, a les que heu vingut a la fira, i a tots els que ens heu comprat.... MOLTES GRÀCIES A TOTS!!
 


2 comentaris:

  1. Que pena me e perdido la firma por trabajo pero con las fotos puedo verlo todo gracias a todos y las mamas cocineras!!!

    ResponElimina
  2. Que pena me e perdido la firma por trabajo pero con las fotos puedo verlo todo gracias a todos y las mamas cocineras!!!

    ResponElimina