divendres, 29 d’abril del 2016

Primers pares conta contes!!!



Avui a la tarda hem tingut una visita molt especial i esperada. Han vingut els pares del David a explicar-nos un conte molt maco sobre els colors!! Hem convidat a les classes Blau Cel, Blau Marí i Verd Clar a gaudir amb nosaltres d’aquest conte, i totes quatre classes hem assistit a una representació molt xula i divertida.

El Toni i la Carme ens han explicat el conte “EL DIA QUE LES CERES DE COLORS VAN DIR PROU”, un conte ben original, on un nen (el Duncan) es troba que les ceres de colors de la seva capsa han declarat una revolta i comencen a fer reivindicacions. Cada color expressa la seva queixa concreta (la cera vermella creu que està sobreexplotada i que sempre pinta amb ella,  la blanca diu que li fa el buit, la groga i la taronja estan  barallades perquè totes dues volen representar el Sol, la rosa se sent ignorada, ... etc). En Duncan se les escolta a totes molt atentament, i com que vol que estiguin contentes, decideix que a partir d’ara es plantejarà la seva faceta artística amb més creativitat, seguint tots els seus consells...

Amb els colors que anaven sortint, hem cantat tots junts la seva cançó del color. I al final, teníem preparat uns plafons ben grans amb molt paper i dibuixos per pintar amb els nostres colors preferits. Els pares del David també ens han portat les ceres... Ens ho hem passat molt bé!! 







Moltes gràcies Carme i Toni!! Sou uns pares conta contes genials, i cada curs us supereu... Us hi esperem per al proper!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada